Arckezelések – Testkezelések

arckezelesek

Az arckezelések időtartama kb. 90 perc.  A kezelések hatékonyságát elektrokozmetikai kezelésekkel fokozom. A kezelések tartalmazzák a kitisztítást is a bőr állapotától függően. A kezeléseket arcon, nyakon, dekoltázson egyszerre végzem.

Normalizáló Tisztító kezelés

Zsíros, pattanásos,problémás bőr kezelése

A kezelés segítségével a bőr megtisztul, javul a kondíciója és színe. Antibakteriális hatású. Megszünteti a gyulladásos folyamatokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését,zárja a pórusokat. Csökkenti a mitesszerek és gyulladások számát.

Kezelés időtartama:90 perc

arckezelesek1Hidratáló,tápláló és ránctalanító kezelés

Dehidratált,mélytáplálást igénylő bőr részére

Minden bőrtípusra javasolt kezelés 30 év felett,különösen ajánlott a dehidratált,mélytáplálást igénylő bőr részére.A bőr különböző szintjein belülről,hosszantartó hidratáltságot eredményez.A kezelés garantálja a ránctalanító és rugalmasságot növelő hatást.

Kezelés időtartama:90 perc

Intenzív ránctalanító kezelés

Minden bőrtípusra 45 év körül

Sirtuin bázisú,öregedést gátló innovatív technológiával,melynek segítségével a bőr hosszantartóan fiatal maradhat.Meghosszabbítja a keratinociták és fibroblasztok élethosszát,növeli a bőr ellenállóképességét a környezeti stressz hatásaival szemben,és védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal,és az oxidációval szemben.Javítja a bőr kondícióját,oxigénellátását,táplálja,stimulálja a kollagén szintézist.

Kezelés időtartama:90 perc

arckezelesek2Mimikai ráncok kezekése

Kezelés 30 év felett.Ezt a hatékony eljérést azon nők számára fejlesztették ki,akik azonnali hosszantartó hatást várnak el a ránctalanító kezelésektő.A kezelés alapját az egyedülálló,újgenerációs ránctalanító,a ráncok kialakulása ellen ható természetes aminosavak komplexuma adja:acetyl hexapeptid5%+pentapeptid5%,biomimetic tetrapeptide Dej2,5%

Kezelés időtartama:90 perc