Hajfestés, szőkítés

Szőkítés szakavatott kezekben…

A fodrászoké bizony nem véletlen külön szakma, ezt tiszteletben kell tartani!

Bizonyos szempontból már-már vicces végeredménnyel számolhat az, aki szakértelem nélkül lát neki a szőkítésnek.
A hajtípusunknak nem megfelelően kiválasztott szőkítő és a nem megfelelő százalékú hidrogén-peroxid kiválasztása nagymértékben roncsolhatja a hajszerkezetet. Sajnálatos módon a szőkítők között sincs olyan, ami kikeveri saját magát a megfelelő mértékre, ami azért fontos, mert a hajtő, és a hajvégek színe sok esetben különbözik egymástól. A gyakori szőkítés, újrafestés, pedig törött, nyúlós hajszálakat, kétségbeesett hölgyeket eredményezhet.

Ha azon ritka bolygóegyüttállások egyike alatt festünk otthon hajat, amikor az annak rendje és módja szerint sikerül, még mindig lehet, hogy többet költünk rá, mint a fodrásznál. Ráadásul ennyi luxust minden igazi nő megérdemel. Egy óra beszélgetés, fejmasszázs, tökéletes kezeléssel egybekötve nagyszerű kikapcsolódás, és ami a legfontosabb, nyugodtak is lehetünk a végeredmény felől!
A megfelelő szőkítővel és a szőkítések közötti, megfelelő ápolással, hajunk minden időben a legszebb fényében ragyoghat. De nem csak a megfelelő szőkítő kiválasztása fontos, hanem a megfelelő hajápoló kiválasztása is. A szőke haj különleges ápolásra szorul, amihez a legjobb választás a kifejezetten szőke haj ápolására kifejlesztett SELIÁR BLOND hajápoló család.

Melyik a legújabb technológia a szőkítő piacon?

A legújabb csúcsteljesítményű és maximális védelmet nyújtó ECHOSLINE BC Keratin és Argán olaj tartalmú fehér szőkítő krém Magyarországon az egyetlen olyan szőkítő krém, amely a hagyományos szőkítőkkel ellentétben, rövidebb hatóidőt, könnyebb alkalmazhatóságot biztosít, miközben óvja a hajszerkezetet, fényessé, csillogóvá, és persze, akár 7-8 árnyalattal szőkébbé varázsolja a hajat.

Miért előnyös az ammóniamentes hajfesték?

ammoniamentesAz ammóniának az a feladata a hajfestésnél, hogy megnyissa a hajszálak szerkezetét (kutikulát), hogy a festék pigmentek könnyedén behatolhassanak a hajszál belsejébe. Ezt a feladatot oldották meg úgy, hogy az ammóniát két-három másik hatóanyaggal helyettesítették, amelyek elvégzik az ammónia helyett a szükséges funkciókat. Az allergiások többsége is használhatja az ammóniamentes professzionális fodrász krémhajfestékeket! Abszolút megoldást nyújt az érzékeny fejbőrűek számára is. Ha vendégünk fejbőre felhólyagosodott a hagyományos hajfestékkel, akkor ajánljuk neki ezt az új lehetőséget. A hajfesték szín, keverő szín nélkül is abszolút befedi a 100%-ig ősz hajat, a festett hajszínek pedig sokkal tartósabbak. Nagyon jó az illata, így kellemessé teszi a hajfestést. A SELIÁR SYNERGY COLOR Ammónia mentes és pPD mentes ápoló krémhajfesték továbbá rengeteg ápoló anyagot tartalmaz, így az Argánolaj, Keratin, Lenmagolaj és Selyemprotein, már hajfestés közben ápolják a hajat!

Itt fontos megjegyezni, hogy nagy különbség van a hajszínező és az ammóniamentes hajfesték között. A hajszínezők nem képesek világosítani, csak ugyanazon a színmélységen más árnyalatot tudunk elérni.

Mi az a pPD, miért fontos, hogy a hajfesték ammóniamentes és pPD mentes legyen?

A pPD (p-Phenylenediamine = pPD) a hajfestékekben gyakran használt színmélység szabályzó, speciális összetevő. Az EWG szerint (Az Envirnmental Working Group (EWG) egy nonprofit szervezet, melynek missziója, hogy a nyilvánosság erejét használva védje a közegészséget és a környezetet. E cél megvalósítása érdekében vizsgálják a mindennapi életben használt vegyszerek biztonságát, az egészségre való hatását.) a p-Phenylenediamine egy magas kockázatú vegyület, melynek mérsékelt rákkeltő hatása van és erőteljes allergén (2006-ban az év allergénjének választotta az amerikai contact dermatits szövetség). Az EWG közepesnek jelöli meg az összetevő reproduktív mérgező hatását, így terhesség idején nem ajánlott.

A SELIÁR SYNERGY COLOR ápoló krémhajfestékünk ammóniamentes és pPD mentes hajfesték! A korszerű összetétele minimalizálja az érzékenység, és irritáció lehetőségét, mert NINCS benne pPD!