Esküvői Frizura kiválasztása arcformákhoz

Minden nő álma, hogy amikor eljön a „Nagy Nap” és kimondja a boldogító igent, Ő legyen a legszebb.Nagyon fontos szempont a konty vagy frizura kiválasztásánál, hogy milyen az arcformád, mekkora a hajad hossza,Mire eljön az esküvőnk ideje legtöbben már tisztában vagyunk ezzel. Ha még vannak kétségeid, most segítünk meghatározni, ha már tisztában vagy adottságaiddal, akkor segítünk a tökéletes menyasszonyi frizura kiválasztásában.

A konty soha nem megy ki a divatból, mert eleganciát, stílust, ünnepélyességet sugall. A régebbi korok aprólékosan kidolgozott viseletei mellett, tért hódítanak a fiatalos, laza feltűzések is.A rövid hajú hölgyek se csüggedjenek, mert mindenre van megoldás, lehetőség van póthajak, copfok, alkalmi vagy tartós felhelyezésére . Nem kell idegenkedni ettől a megoldástól sem, igazán szép, különleges, egyedi dolgok készíthetők a segítségükkel.

Ovális arc

Arcod hosszabb, mint amilyen széles, ebbe a csoportba tartozol, akkor rendkívül szerencsés vagy frizurák terén. Az ovális forma a legharmonikusabb, ezért nehéz rosszul választani.

Szögletes arc

Az arcod a homlokod és az állcsontod magasságában közel azonos szélességű. Mivel ez a forma lágyítást kíván, válassz rövidebb vagy középhosszú fazont. Finomít a vonásokon a hullám, de a laza frufru is. Válassz kissé megemelt frizurát, hogy nyújts kissé az arcodon.

Szív arc

Az arccsontod széles, az állad kissé hegyes, az állcsontod alatt végződik. Az áll alatti vagy annál hosszabb frizurák előnyösek számodra, főként, ha lépcsőzetesen vágott.  Ha rövid hajat hordasz, akkor a hangsúly a tarkódon legyen és ez érvényes a kontyra is.

Háromszögletű arc

Ez az arcforma nagyon drámai, a legtöbb fazon jól fog állni neked. Bátran viselj rövidebb fazonokat, de akkor a hangsúly a tarkódon legyen.

Hosszúkás arc

A rövidtől a félhosszú frizuráig érdemes választanod, mert ezek közelítik az arcformádat az oválishoz. A haj oldalt legyen hangsúlyos, laza frufruval még tökéletesebb eredményt érhetsz el.

Kerek arc

Válassz magas feltűzést, vagy fejtetőn erőteljes rövidet. Ezeket a fazonokat szinte csak te engedheted meg magadnak. A választékod legyen aszimmetrikus. Az arcodba hulló tincseket is aszimmetrikusan fésüld.