Tartós hullámosítás

 Ammóniamentes tartós hullámosítás!

A régi stílusban dauerolt haj, ami nagyanyáink-anyáink körében volt népszerű, biztosan nem nevezhető divatosnak manapság. Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, a dauer technikák is kifinomultabbak lettek és sokféle új hajformázási stílus jelent meg, amelyek célja a haj hullámosítása, göndörítése. Ezeket sokszor most is dauerként emlegetjük, holott lehet, hogy igazából nem sok közük van magához a hagyományos dauer eljáráshoz.
Sokak tesznek olyan kijelentéseket, hogy a dauer már lejárt, nem divatos. Én azért nem merném ezt ilyen határozottan kijelenteni. Azt mondanám, hogy ha az alkalmazott hullámosító, göndörítő technika eredménye közel áll a természetes hullámossághoz, göndörséghez, 100%, hogy az ilyen haj viselője nem fog lesajnáló megjegyzéseket kapni a hajviselete miatt – sőt inkább irigykedést és csodálatot fog tapasztalni!

Szóval, figyelem: a dauerolt haj minél természetesebb hatású, bizony annál divatosabb lehet.

Ok, tudom, hogy most a hosszú-középhosszú vasalt, egyenes haj a menő. Ez tény. De vannak helyzetek, amikor egy lágyan, romantikus stílusban hullámosított haj egyszerűen KELL ….

A dauerolt haj ma már rég nem arról szól, amire szüleink használták, nem kell feltétlenül elvetni, mert egyesek azt mondják rá: nem divatos. Ha Neked tetszik, akkor hozd újra divatba. Találd meg a hozzád illő stílust és viseld magabiztosan!